Onanera

Ibland är det bättre att onanera än att ha sex. Du bestämmer när, var hur :) OCH du behöver inte ta hänsyn till någon annan. Snabbt avklarat och mer tid till annat. Eller?!?!

Feta ungar

Alltså, jag fattar inte hur man får feta barn??? Ska det vara så jävla svårt att ha lite kolla och regler? På skolorna nu så finns det en uppsjö av halv feta ungar mm.  Men vad gör alla föräldrar? Är de också slappa och feta? Vem vill sina egna barn så illa? Och när blev träning och bra mat fel? Jag fattar inte bara och det är så jävla synd om dessa barn som sen måste ta tag i detta själva sen när de är äldra. Jag har alltid trott att man vill sina barn det bästa och att man ska hjälpa dem med rätt och fel. Men men, det är ju jag det.

Analsex

Det måste ju vara gud gåva till oss kvinnor som bara älskar att vara hård i magen!

Underlivs drömmen

Vissa vill ju operera sig mm för att bli snyggare eller mer nöjd med sig själv. Men jag har en önskan om hur jag skulle vilja se ut i underlivet, och jag tror inte att någon doktor kan fixa det. Men nu har jag lösningen :)
Jag ska ligga med allt och alla, gärna fula, äckliga och snuskiga personer. Om jag ligger på ett snitt på 10 stycken om dagen, tror ni då att jag kan uppnå detta?


Kantareller

Kan man ha det i rabatten? Skulle det bli fint?


Karlar

Idioter.... Kvinnor vet alltid bäst, och vi kan bäst, vi är smartare, mer effektiv, planerar bättre, är snyggare, kåtare, smalare, bättre på att suga kuk, vårat skit luktar hallon, vi kan föröka oss, ja allt med oss är bättre helt enkelt.


Är snor godis?

Ett barn idag tog ut en stor snorkråka ur näsan. Ser väldigt glad ut och säger... GODIS! Är det sant?!

Jag säger mode, vad säger ni då?

Vi har funderat på att börja blogga lite om mode (tycker nämligen inte att det finns tillräckligt med modebloggare). En bekväm t-shit på en långärmad baströja är riktigt snyggt, stoppa gärna in tröjan i byxorna som är lite lätt försmåa. Och var inte blyga för att dra upp byxorna lite extra också. Här är ett gott exempel på en riktig modetjärna!
Om man vaknar en morgon och har fått en stor böld i ansiktet som man inte vill visa så rekommenderar jag denna outfit.
Men jag har tänkt på en sak, skulle det inte vara snyggare med manchester istället för spets?

Sport eller flykt?

Sitter inomhus och tittar ut på alla idioiter som springer omkring med kartor och kompasser? Vad håller dom på med? Orientering eller? Om det var jag så hade jag nog förmodligen bara försökt att hitta mig ut från denna icke så underhållande stad. Men vem vet, dom här människorna kanske trivs i en miljö där det inte händer ett jävla skit, att springa omkring i löjliga dräkter med nummer på kanske är det enda som krävs för att dom ska känna glädje i livet. Hoppas dom springer vilse förresten, skulle vara kul att läsa i tidningen imorgon.

Go Kissie!

Har tänkt på en sak, förut redigerade alltid Kissie sina bilder så att hon såg smalare ut? Men varför gör hon inte det längre, kanske för att hon äntligen har gått ner i vikt? Men jag tycker att det där med bilderna var en slags image, hon borde fortsätta! Hon var ju så duktig på det.

Bajs är roligt

Min vän! Jag finns här och jag ser allt :) Har bara så värdelöst liv så det finns inget att skriva om, ingen humor har jag heller :( Mitt liv är kanske inte skit men jag vågar inte ta risken och tro att det ska bli bättre heller. Ha ha ha puss alla.

Du luktar bajs

Min medarbetare verkar ha fullt upp, inte ett enda inlägg på hur länge? Haha, skojade. (Måste säga så annars kanske hon blir sur på mig :( )
Men jag sitter här och funderar på någonting kul att skriva, kanske bajs? Nej, jag skojade igen. Men jag vill iallafall säga att det är roligt att se hur många trogna läsare vi har även fast vi suger. HAHA!
Jag är riktigt jävla sur idag, vill dö. Men om ett tag kanske jag vill leva igen så jag vågar inte ta risken. Hejdå :D

Älskar killenVem har inte fantiserat om det?

Sleeping dogs lie: Amys största hemlighet är att hon sög av en hund när hon var 18 år, hennes pojkvän kunde inte sluta äcklas och hennes religösa familj skämdes över henne. Själv tyckte jag inte att det var så farligt, alla har väl fantiserat om djursex eller? Det finns ju värre saker, till exempel att ha sex med ett lik.