Ha ha ha ha
En kommentar på detta


Kuken och fittan spelar boll


Vill du bli glad?


Friat

Skickade just iväg ett ´jättegulligt´mail på skype till min man och frågade om vi skulle gifta oss..... Charmigt? Nej! Men man får ju fråga nu om man är kvinna så det är väl bara till att passa på. Tror att det blir ett nej men man måste ju få fråga?, eller? Sen, självklart så är det ju han som får köpa ringa mm. :) he he he Jag vill bara få vara förlovad på FB!!!! DET ÄR JU SÅ JÄTTE VIKTIGT!!!!!!!!!!

En liten favoritFast han är ful som stryk. Men ge det en chans:)

Mitt mål
Bilder kommer snart! Ska bara träna lite mer och deffa lite :)


Bänkpress

Jag brukar ligga på 20kg, 10 rep, 5 set. Och nej det är skit klent men en killa jag känner fixar typ inte ens det :) ha ha ha. Masken kanske...?Och jag har sett mitt mål för min kille... Men nej, han ska inte bli neger!, vi snackar muskler. Vem skulle inte vilja klämma på hans rumpa???

 


Rövrunk

Helvete, jag glömmer bloggen hela jävla tiden. Är så inne i min träning och LIVET just nu så jag hinner inget. Nu när jag tänker efter så finns det ju så sjukt mycket roligt som jag kunnat skriva om men jag ska verkligen försöka bli bättre.  Ska ladda lite så kanske jag lyckas med lite skriva imorgon..... Och ja, kuk smakar bättre än fitta!