Uppdatering; 19 mars

Helt sjukt att se att så många läser trots den dåliga uppdateringen vi har här på bloggen just nu.

Jag har precis varit på toa och la en jätteskit, har varit dålig i magen väldigt länge och det tycks aldrig gå över. Nu ska jag laga mat, sen kanske kvällen blir lite mer spännande än så här. OBS, jag måste komma ihåg att tvätta händerna innan jag rullar köttbullarna. Glömde det förut.

Träna hemma

Ja vad gör man inte när man inte hinner på gymmet. Det gick ju lite trögt men faaan vad ont jag har i magen nu så det tog nog lite iaf.


Laddar inför melodifestivalen

Tycker verkligen inte att det är bra men jag har inte så mycket annat att göra ikväll. Håller tummarna på att killen kommer hem ikväll så jag kan roa mig med något annat :) Men han kommer nog först imorgon.

Ute från kåken

Jävlar..... Nu är han ute igen. En kille jag träffat en sväng förut. Mötte honom idag när jag var ute. Hoppas, hoppas att han inte hör av sig något mer till mig.

Surrogatmamma

Funderar på det. Det är ju olagligt i Sverige men det måste man ju kunna kring gå? Jag vill inte ha fler och jag har världens lättaste graviditeter, det syns som inte ens efteråt :) Och att föda, shit, bedövning?, vad är det???? Piece of cake :S Någon som vet hur man kan göra????

Inget svar

börjar bli lätt less nu. Skrev igår till gubben och så fint friade eftersom det var skottdag. Var ju lite dryg när jag frågade men jag har ju som iaf förväntat mig ett svar.... MEN, nej. Det har varit dött på skype hela jävla dagen. Blir faktiskt förbannad. Rätt eller fel?

Träningen avklarad

Åhhhhhh, trött. Nu har jag gymmat klart för idag. Det blev bara en dryg timme där idag och jag körde bara ben och mage. Har en sån jävla träningsverk i triceps och axlar från träningen igår.
Känner att jag börjar må lite illa. Fan om det är någon magsjuka på gång. Det går tydligen överallt här.... NEJ!