Bajsi - Lite skönare än Kissie

Surfade runt lite på internet på grund av att detta samhälle inte har så mycket mer att erbjuda, men jag hamnade på en blogg som jag, redan efter första raden, ÄLSKADE! Sex är kul, skönt och ibland spännande men bajs är en erfarenhet som vi haft sen moderkaka-tiden.
 
Detta är ett inlägg som jag kopierade från Bajsie.blogspot.se, läs och ta in! 
 
Alla har vi någon gång varit med om det; sittandes i ett sällskap som plötsligt får slut på samtalsämnen. Alla sköna tv-seriecitat är sagda, vädret har konstaterats lika bedrövligt som alltid och politiksnacket slutade i vanlig ordning med att någon blev idiotförklarad.
 
Det kan hända även de bästa, även de närmsta av vänner, de mest likasinnade. Ja, till och med de där typerna som vanligtvis aldrig kan hålla käften.
 
Och jag kan knappast vara ensam om uppfattningen att sex tycks vara ett bra ämne att glida in på när man har fått slut på andra. Jag har sett det hända flera gånger om. När väl tystnaden anlänt dröjer det oftast inte länge innan samlag förs på tal. Erfarenheter utbyts, antal partners rabblas upp och frågor som "har du någon gång gjort det med en grönsak?" är inte helt ovanliga. Och visst kan det tyckas som ett smart drag. Sex är naturligt. Det är själva grundstommen till vår existens.
 
Men finns det verkligen inte andra vägar att gå, mer självklara val i den stora labyrinten av verbalt socialt sampel? Naturligtvis, och svaret är bajs. Skit. Fekalier. Avföring. Det att lägga en kabel, göra nummertvå, sjösätta brungäddan.
 
Nu kanske du undrar hur i hela friden avfallsprodukter från tarmarna kan vara bättre än sex, och det är lite dit jag tänker komma nu.
 
Först och främst: alla har vi bajsat. Ingen behöver alltså känna sig utanför. Ingen behöver någonsin uppleva känslan av att inte kunna tillföra konversationen något för... let’s face it, inom bajs behöver du inte avancera. Det tävlas inte om flest partners och du anklagas heller inte för att vara slampig om du bajsar mer än andra. Favoritställningar är inte nödvändiga och variationer i form och färg kommer naturligt. När det kommer till bajs är vi alla jämlikar.
 
Avvikelser inom området bör heller inte förstöra samtalet. En person med till exempel IBS borde ju, tvärtom, ha massor av rännskitshistorier, hård mage-berättelser och gaser från helvetet-stories på lager. Det vore att ljuga att säga att man aldrig någonsin haft problem med bajseriet, eller fisit jäkligt illa. Alltså: de flesta borde på något plan kunna relatera. Åtminstone garva lite grann, då skadeglädje tycks vara en väldigt sann och utbredd glädje. Däremot kan det ju bli lite stel stämning i ett rum efter att någon berättat att denne uppskattar mysiga hemmakvällar med wetsex och kamelpiska på schemat.
 
Du kanske fortfarande tycker att sex är ett bättre ämne? Men det finns faktiskt människor som inte tycker om sex. Såklart finns det människor som inte är särskilt förtjusta i att bajsa heller, men den väsentliga skillnanden ligger i att: bajsar gör du i vilket fall som helst. Du kan inte avstå din avföring eller ingå något slags celibat. Skiten kommer att finna dig. Och som McDonalds skulle ha sagt: I’m loving it.

/Yvette 
 

KommentarerKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogglista.se Personligt Reggad på Commo.se bloglovin