Blabla bullshit

Nu ska jag sova, är så jävla trött på fågelkvitter och solsken. Alla tror sig bli så mycket lyckligare av att bränna sig i solen och få lite fågelbajs i håret.. typ. Jag ska drömma om helvetet, där verkar allting vara så ärligt. Är man dum så hamnar man i helvetet efter döden, men om man lever ett helt liv och lossas vara så snäll hela jävla tiden så hamnar man i himmelen bland rosor och violer där alla spelar harpa i långa vita klänningar med änglavingar. 

Hatar och Älskar

Saker jag hatar!
 
1. När man på affären och har stoppat allt man ska ha i vagnen och sen kommer till kassan, kassörskan skannar in alla varor och sen frågar "Var det bra så/Var det något mer?".
Man baaaaah : Eeeeh, nej.. Jag skulle ha fyra x-pack med bindor också, dom största som finns. Kan du hämta det åt mig för jag stoppade aldrig det i vagnen trots att det bara rinner mellan benen.."  
 
2. Jag hatar när folk säger godmorgon.. Hur ska någon kunna veta hur min morgon har varit eller kommer bli? Jag kanske blir påkörd påväg till jobbet, eller om jag nu tar mig hela vägen till jobbet utan att bli påkörd och chefen ger mig sparken - GOD JÄVLA MORGON, VA?
 
3. När man kommer hem till någon som har hund och det första dom säger är "Han bits inte", nej men jag kanske gör. Så ta för i helvete bort hunden från mig. 
 
4. Eller när man är på en resturang och äter, och så kommer servitrisen och frågar hur det smakar.. SERVERA INTE MATEN OM DU INTE ENS SJÄLV VET HUR DET SMAKAR!
 
Saker jag älskar!
 
1. Är det någon som har sett den värdelösa serien Trekronor? Jag älskar att det slutar med att alla sprängs i luften.
 
2. Jag älskar att säga "Hejdå" efter ett samtal.
 
 
 

One night stand eller tråkigt förhållande?

Efter att jag hade skrivit det förra inlägget så började jag tänka på alla konstiga ställen jag har haft sex på och det slutade med att jag inte var så stolt över mig själv. Men vad är det roliga med att köra missionären i den gamla sängen som redan har tappat några plankor på undersidan för att den är så utsliten? Och om man nu ska ha sex så kan man ju göra det ordentligt tycker jag, med lite action! Eller är det bara jag som tycker det? Tänk dom som har varit tillsammans länge och inte vågar testa något nytt, dom måste ju tröttna på sex. Det slutar säkert med att man gör slut för att förhållandet saknar spänning. Därför att det mycket bättre att hitta en kille (helst någon som man aldrig pratat med och inte ens vet namnet på), då behöver man inte skämmas. Säg hur du vill ha det - se till att du får det - sen dumpa honom! Men använd skydd bara, annars kan det sluta illa. 

Töja anus?

Undra om anuset blir väldigt slappt när man blir äldre? Tänk hur många gånger man bajsar till exempel, och bögar och tjejer som gillar hårda saker i baken. Kan det inte hända att det blir så slappt att det blir svårt att hålla sig när man blir nödig? Man vill ju inte bajsa på sig direkt. Mycket analsex måste ju verklig göra susen för att töja ringen och öka chansen till explosiva bajssprut. Det är någonting jag har funderar mycket på, så om det är någon som vet så får ni gärna kommentare och ge mig lite tips om hur jag ska hålla det tätt och minska risken för förslappning. 
Ska jag sluta bajsa eller helt enkelt avstå från analsex fast jag tycker så mycket om det?

MAJS!

Humor är aldrig lika kul som när man har sovit för lite, därför brukar jag aldrig sova. Eftersom jag älskar att skratta åt idiotiska saker, som tex den här bilden! Har visat den på bloggen en gång förut, men snälla, den är ju så fruktansvärt rolig!
 
 
Och jag hittade den här bilden, HAHAHAHAHA BLOW ME!

Den döda flugan

Jag är sämst på att städa och om jag fick välja skulle jag aldrig göra det. Och för 2-3 veckor sen dödade jag en fluga, den låg på golvet så jag trampade och gjorde mos av den jäveln. Och den där flugan har legat kvar där till idag då jag var tvungen att städa eftersom jag knappt kunde röra mig i min lilla lägenhet. Men iallafall, jag dammsög upp den. Även fast den är borta så känner jag varje gång jag går förbi där, att jag alltid "hoppar" förbi för att jag är så van att flugan ligger där. Helt sjukt att det blev en vana, istället för att pocka upp den direkt menar jag.. Ville bara berätta det. Happy ending!
 

Bajsi - Lite skönare än Kissie

Surfade runt lite på internet på grund av att detta samhälle inte har så mycket mer att erbjuda, men jag hamnade på en blogg som jag, redan efter första raden, ÄLSKADE! Sex är kul, skönt och ibland spännande men bajs är en erfarenhet som vi haft sen moderkaka-tiden.
 
Detta är ett inlägg som jag kopierade från Bajsie.blogspot.se, läs och ta in! 
 
Alla har vi någon gång varit med om det; sittandes i ett sällskap som plötsligt får slut på samtalsämnen. Alla sköna tv-seriecitat är sagda, vädret har konstaterats lika bedrövligt som alltid och politiksnacket slutade i vanlig ordning med att någon blev idiotförklarad.
 
Det kan hända även de bästa, även de närmsta av vänner, de mest likasinnade. Ja, till och med de där typerna som vanligtvis aldrig kan hålla käften.
 
Och jag kan knappast vara ensam om uppfattningen att sex tycks vara ett bra ämne att glida in på när man har fått slut på andra. Jag har sett det hända flera gånger om. När väl tystnaden anlänt dröjer det oftast inte länge innan samlag förs på tal. Erfarenheter utbyts, antal partners rabblas upp och frågor som "har du någon gång gjort det med en grönsak?" är inte helt ovanliga. Och visst kan det tyckas som ett smart drag. Sex är naturligt. Det är själva grundstommen till vår existens.
 
Men finns det verkligen inte andra vägar att gå, mer självklara val i den stora labyrinten av verbalt socialt sampel? Naturligtvis, och svaret är bajs. Skit. Fekalier. Avföring. Det att lägga en kabel, göra nummertvå, sjösätta brungäddan.
 
Nu kanske du undrar hur i hela friden avfallsprodukter från tarmarna kan vara bättre än sex, och det är lite dit jag tänker komma nu.
 
Först och främst: alla har vi bajsat. Ingen behöver alltså känna sig utanför. Ingen behöver någonsin uppleva känslan av att inte kunna tillföra konversationen något för... let’s face it, inom bajs behöver du inte avancera. Det tävlas inte om flest partners och du anklagas heller inte för att vara slampig om du bajsar mer än andra. Favoritställningar är inte nödvändiga och variationer i form och färg kommer naturligt. När det kommer till bajs är vi alla jämlikar.
 
Avvikelser inom området bör heller inte förstöra samtalet. En person med till exempel IBS borde ju, tvärtom, ha massor av rännskitshistorier, hård mage-berättelser och gaser från helvetet-stories på lager. Det vore att ljuga att säga att man aldrig någonsin haft problem med bajseriet, eller fisit jäkligt illa. Alltså: de flesta borde på något plan kunna relatera. Åtminstone garva lite grann, då skadeglädje tycks vara en väldigt sann och utbredd glädje. Däremot kan det ju bli lite stel stämning i ett rum efter att någon berättat att denne uppskattar mysiga hemmakvällar med wetsex och kamelpiska på schemat.
 
Du kanske fortfarande tycker att sex är ett bättre ämne? Men det finns faktiskt människor som inte tycker om sex. Såklart finns det människor som inte är särskilt förtjusta i att bajsa heller, men den väsentliga skillnanden ligger i att: bajsar gör du i vilket fall som helst. Du kan inte avstå din avföring eller ingå något slags celibat. Skiten kommer att finna dig. Och som McDonalds skulle ha sagt: I’m loving it.

/Yvette 
 

Bedtime story


Epicfail

 
 
 
 

Nothing's gonna change my FUCK for you!

 
Hahahaha, lyssna noga på texten. Jag trodde att jag skulle skratta mig till döden!

Fuckme

Jag stör mig så jävla mycket på Foki, sötheten har blivit så enormt överdriven och hon pratar som en femåring. "Hallååååååå mina söööta läsale! Jag äl sååååå söt idag i mina nya losa stlumpbyxol!!" 
Hur gammal är hon egentligen, född 91 va? Alltså runt 20-21 år. Jag ryser när jag ser henne, speciellt på video när man hör hennes röst! Hon kan inte ens säga "R", det var väl förståligt när hon hade tandställning men nu är det bara konstigt. Visst, hon är söt! Eller hon var söt innon hon skulle överdriva allt med massa rosa rosetter och gulligull. Jag lovar, hon kommer säkert gifta sig i en rosa spetsgardin och styla håret med rosa glittrande iphone-skal. 
 
 

Jag vill rida!

HAHAHAHAHAHAHAHA, såg precis en get. Jävla donkey. Eller det kanske var en ko av något slag med gener från en giraff. 
 
Lägger denna under kategori "Kändisar"
 
 

Gravid med ett fnask?

Jag mår illa, har ont i ryggen och mina tuttar värker. Jag är aldrig hungrig längre, och när jag äter mår jag mer illa och magen känns ändå tom. Dessutom är jag så slut i kroppen att jag skulle kunna somna där jag blir trött.
Råkade hamna på en strippklubb förra veckan och kvällen slutade i VIP rummet med en gammal man som behövde tröst. Själv behövde jag någon att ligga med. Jag hoppas bara att jag inte är gravid..

Jag vill dö i norden!

Vågar vi fira svenska nationaldagen? Eller kommer vi bli gripna pga rasistiska påhopp mot alla invandrare? Jag förstår inte hur det kunde bli så här, så länge jag minns var Nationaldagen en ganska stor dag med mycket firande, men nu får man inte ens sjunga nationalsången i skolan! Oavsett var alla dessa okända människor kommer ifrån så bor vi trots allt i Sverige och här har vi våra traditioner, så take it or leave it niggers.

Den här dagen handlar inte om att fira alla svenskar, den handlar om att Sverige är vårat land och det är här vi bor. Oavsett bakgrund och hudfärg.


Djurporr?

Titta in hans blogg där han skriver om hur han knullar sin hund